Få fagbrevet som praksiskandidat!

Guiden viser deg hvordan du kan bli fagarbeider som praksiskandidat. Du lærer om praksiskandidatordningen, økonomisk støtte, pensum, eksamen og alt annet du trenger å vite om å ta fagbrev som voksen!


 • Sikkerhet og trygghet

  Fagbrevet gir en større trygghet i jobben, større sjanse for fast jobb, og du står støtt den dagen alle må ha en utdannelse for å jobbe med barn

 • Økonomisk støtte

  Det finnes mange måter å få fagbrevet så billig som mulig, og i guiden er det en oversikt over alle sammen. Det er jo ikke vits å betale mer enn du må?

 • Slipp å gå tilbake til skolebenken

  Få fagbrevet, uten å sette deg på skolebenken igjen. En utdannelse, uten å måtte tenke på norsk, matte og naturfag-høres ikke det greit ut?

 • Fagbrev slik det passer deg

  Det er travelt å være voksen, med alle forpliktelsene. Tiden vår er hellig. Da er det flaks at du har mange muligheter, og guiden gir en oversikt over alle sammen. Da kan du planlegge fagbrevet slik det passer hverdagen din best.

© Copyrights by Pednettakademiet. All Rights Reseved.

Hvem er jeg, og hvorfor gjør jeg dette?

Mitt navn er Hanne Svendsen, og jeg hjelper assistenter i skole og barnehage med å få fagbrevet. 

 

Som rådgiver i PPT og tidligere spesialpedagog, så vet jeg hvor viktig de ansattes kompetanse er for kvaliteten på det pedagogiske arbeidet. Det er assistentene og fagarbeiderne som er mest med barna i løpet av en dag, og da er det enda viktigere at kompetansehevingen retter seg mot dere. På den måten er dette kurset mitt bidrag til økt kvalitet i skole og barnehage.

 

Jeg vet også hvilken gullgruve av erfaring du som er assistent sitter på. Du kan allerede så mye, og har erfart så mye i arbeidslivet ditt, og min jobb er å knytte teorien du må kunne til praksisen du allerede har.

 

Jeg tror at livet endres til det bedre med en utdanning, du får så mange muligheter som du ikke ville fått ellers. Det gjør også noe med selvtilliten når du går på jobb og vet at du gjør et stykke kvalitetsarbeid. Du vet du har den riktige kompetansen, og det gjør at du elsker jobben din enda mer (og det er jo ekstra viktig når det er barn du jobber med!)

 

Jeg elsker å få være med på reisen til fagbrevet. Jeg blir så enormt lykkelig når studentene mine klarer mer enn de noengang trodde de kunne klare. Jeg ser hvor mye det betyr for dem, og derfor strekker jeg meg litt ekstra langt for å hjelpe dem over målstreken!