Meld deg på

Bli barne- og ungdomsarbeider 

idag

Lurer du på om du skal ta fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider, men bare tanken på skole, innleveringsfrister, oppgaver og eksamen gir deg noia?

 

Du er gira på å lære faget, klar for kurs og motivert for utdannelse, anerkjennelse og

bedre lønn, men når kvelden kommer så er du like pumpa som en slapp ballong

etter å ha brukt deg selv hele dagen på jobb?

 

Kanskje du gjerne skulle gått på kurs men det koster en skjorte og en arm?

Her kommer løsningen! Jeg vil gjerne hjelpe deg hvert skritt på veien frem til bestått eksamen!

Da har jeg bestått fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider ved hjelp Av deg,Hanne.Super plass og person man kan ta dette fagbrevet hos. Ekstrem fornøyd med vår Hanne for den hjelpen hun alltid har vært gjennom hele kurset ! Samme Hva tid Man sendte Mail,fikk man fortløpende svar og masse hjelp og råd!

Kommer garantert til å anbefale deg videre🥰🤩

Ammna

Kursdeltaker høsten 2019

HØRES DETTE KJENT UT?

Du vet at du kan mye og du har masse erfaring, men du kommer ikke i gang med fagbrevet...

La oss være ærlige. Du har en jobb som krever sinnsykt mye av deg, og når du kommer hjem om ettermiddagen så er ikke eksamenslesing eller kursing det du har aller mest lyst til. Du er sliten og ønsker å slappe av!

 

Tanken på skole og utdanning frister heller ikke, og du kjenner du får vondt i magen bare med tanken på eksamen. Så i stedet for å ta steget en gang for alle, så forblir fagbrevet og utdannelsen bare en drøm som du aldri kommer til å nå.

 

Du vet hva som skal til for å få fagbrevet som praksiskandidat. Kanskje du til og med har meldt deg på kurs, men så blir det for krevende med masse obligatoriske innleveringer og oppgaver.

 

Du har ikke tid og overskudd, og så ender du opp med å gi opp.

 

Jo lengre tid det går, dess verre blir det å komme i gang. Eksamensfrykten blir ikke lettere med årene, og det blir jammen ikke arbeidet heller. Du trodde at eksamen var det aller verste, men bare det å gå på kveldskurs er jo døden. 

 

Faktum er at fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider er en døråpner, en som både kan gjøre deg sikrere på at du gjør en god jobb for ungene, den anerkjennelsen av all erfaring og alt du kan, og kanskje til og med høyere lønn.

 

Problemet er ofte at veien til fagbrevet, men alle obligatoriske innleveringer, eksamen og kvelder på kveldsskole gjør at fagbrevet koster mer enn det smaker.

 

Men hva hvis det fantes en måte å komme i mål med eksamen uten alt stresset og angsten?

 

Hei, jeg heter Hanne!

- og jeg vil få deg over målstreken til bestått eksamen, en gang for alle!

Som rådgiver i PPT og tidligere spesialpedagog, så vet jeg hvor viktig de ansattes kompetanse er for kvaliteten på det pedagogiske arbeidet. Det er assistentene og fagarbeiderne som er mest med barna i løpet av en dag, og da er det enda viktigere at kompetansehevingen retter seg mot dere. På den måten er dette kurset mitt bidrag til økt kvalitet i skole og barnehage.

 

Jeg vet også hvilken gullgruve av erfaring du som er assistent sitter på. Du kan allerede så mye, og har erfart så mye i arbeidslivet ditt, og min jobb er å knytte teorien du må kunne til praksisen du allerede har.

 

Jeg tror at livet endres til det bedre med en utdanning, du får så mange muligheter som du ikke ville fått ellers. Det gjør også noe med selvtilliten når du går på jobb og vet at du gjør et stykke kvalitetsarbeid. Du vet du har den riktige kompetansen, og det gjør at du elsker jobben din enda mer (og det er jo ekstra viktig når det er barn du jobber med!)

 

Jeg elsker å få være med på reisen til fagbrevet. Jeg blir så enormt lykkelig når studentene mine klarer mer enn de noengang trodde de kunne klare. Jeg ser hvor mye det betyr for dem, og derfor strekker jeg meg litt ekstra langt for å hjelpe dem over målstreken!

Tenk på alt som er mulig....

Se for deg alt du har med fagbrevet i boks...

 • Du har mer penger på konto hver måned

  Det er faktisk minst 50 000 kr i forskjell på lønna hos en assistent og en fagarbeider! Det er mye penger for å gjøre samme jobb som du allerede gjør.

   

  Hva hadde så mye penger betydd for deg?

 • Du får mer anerkjennelse på alt du kan

  Assistenter og fagarbeidere er faktisk de som er mest med barna i barnehagen i løpet av en dag. Med fagbrevet i boks så kan du være sikker på at det er kvalitet over det du gjør.

 • Du kan velge mellom flere typer jobber

  Som fagarbeider har du en utdannelse og du står derfor sterkere når du søker på jobb, blir mer attraktiv på jobbmarkedet og du får flere muligheter i arbeidslivet. Fagbrevet betyr også trygghet i jobben du allerede har.

   

  Hva er drømmejobben for deg?

 • Du har evig skryterett og en solid grunn til å være stolt av deg selv!

  Det er ikke en liten ting du har klart, både når du har bestått tverrfaglig eksamen og når du har bestått fagprøven. Det er faktisk en enorm bragd, og gir deg skryterett i all fremtid!

Dette kurset vil jeg anbefale på det varmeste!! Får rask tilbakemelding hvis jeg lurer på noe og god veiledning når det trengs. Jeg er kjempefornøyd med at jeg kan ta kurset i mitt eget tempo. Kurset er innholdsrikt og engasjerende, og pensum blir lagt fram på ein måte som er lett å forstå og jeg liker godt refleksjonsoppgavene som følger hver leksjon.

Ingvild

Kursdeltaker høsten 2019

  BLI BARNE- OG UNGDOMSARBEIDER

  Her finner du alt du trenger for å seile gjennom pensum og bestå eksamen med glans. Jeg VIL at du skal bestå, og har fylt medlemsportalen til randen med alle hjelpemidler du trenger for å komme et steg nærmere å bli barne- og ungdomsarbeider. Alt du må gjøre er å melde deg på, så får du tilgang til medlemsportalen med en gang!


  Inkludert i kurspakken

  • Tilgang til online kursportal med alt du trenger for å rocke eksamen 

   

  • Ukentlig veiledning i Spørretimen i kursets Facebookgruppe.

   

  • Du har tilgang til kurset så lenge du er medlem. 
  •  
  • Blir drømmen stoppet av de praktiske tingene, som for eksempel melde deg på eksamen? Jeg hjelper deg med det du trenger

  Bonuser og hjelpemidler

  • BONUSKURS 1: Slik rocker du studenttilværelsen Livet som voksen student er ikke et problem når du bruker tipsene du lærer i dette kurset. Verdi: 2499 kr

  • BONUSKURS 2: Slik rocker du eksamensdagen! Mine beste tips til hvordan du skriver en eksamensoppgave som får sensor til å juble.  Verdi: 2499 kr

   

  • Øv deg på eksamensoppgaver, send dem til meg og få veiledning  

  Bestå eksamen uten å kvele bankkontoen?

  • Bruk den tiden du trenger men ikke betal mer enn du må!

  • Den enkleste (og billigste!) måten å få fagbrevet på- kurset er ditt så lenge du trenger det

   

  • Trenger du ikke kurset mer så melder du deg av- enkelt og greit!

   

  • Ingen bindingstid, ingen stress. Du melder deg av selv på din side

   

  Denne medlemsportalen er helt unik

  Derfor passer 

  Bli barne- og ungdomsarbeider

  for deg... 

  Jeg vet du jobber, det er travelt og hverdagen krever mye av deg. Jeg vet også hvor mye fagbrevet kan gjøre for deg. Derfor har jeg laget en medlemsportal som passer inn i hverdagen din

  • Ingen obligatoriske oppgaver!

   Du finner ikke et eneste krav om innlevering i medlemsportalen. Ingen tidsfrister, ingen press! Du bruker tiden du trenger på å komme gjennom pensum. 

  • Se, lytte eller lese- det er opp til deg

   Leksjonene finnes som både video, pdf-fil og nedlastbar lydfil. Du kan altså høre om lek og vennskap mens du tar ut av oppvaskmaskinen. 

  • Fast lav pris i måneden

   Du betaler ikke mer enn du trenger, og når du ikke trenger medlemsportalen lengre så melder du deg bare ut selv. Null stress, og veldig, veldig fint for bankkontoen din!

    

  • 100% fornøyd-garanti!

   Du kan prøve ut medlemsportalen i to uker. Ombestemmer du deg? Lever jeg ikke opp til forventningene? Helt i orden, du får tilbake hver krone.

    

  At jeg kan ta det i mitt eget tempo. Lett å følge undervisningen. Nyttig med refleksjonsoppgavene. Enkelt og forståelig språk og det føltes akkurat ut som du satt i stuen hos meg. Fornøyd med at jeg har tilgang til kurset så lenge jeg vil. høyt over mine forventninger. du blir anbefalt garantert videre.

   

  Anonym

  Kursdeltaker våren 2020

  Dette skal du lære

  Modul 1: Handler om den profesjonelle barne- og ungdomsarbeideren. Her vil du lære alt du trenger å vite om hva det vil si å være en profesjonell yrkesutøver, HMS, arbeidsmiljø og mye mer

   

  Modul 2: Handler om barn og unges utvikling. Her skal vi gå litt i dybden av hvordan barn og unges utvikling ser ut på ulike områder som språk, motorikk, sosial utvikling og kognitiv utvikling

   

  Modul 3: Handler om den viktigste læringsarenaen for barn, nemlig leken. Du skal få lære litt mer om ulike typer lek, voksenrollen i lek og synet på det kreative og skapende mennesket.

   

  Modul 4: Her er kommunikasjon og samhandling i fokus. Du skal lære mer om hva kommunikasjon er og om ulike typer kommunikasjon. Dette er viktig kunnskap å ha når du møter så mange ulike mennesker hver eneste dag. Du skal også få lære om konflikt og konflikthåndtering, både mellom kollegaer og mellom barn

   

  Modul 5: Handler om hvordan omsorg og oppvekstvilkår påvirker utvikling og læring hos barn og unge

   

  Modul 6: I denne modulen skal du få gjør et dypdykk i planlegging, gjennomføring, evaluering og dokumentering av pedagogisk arbeid for barn og unge i ulike aldre

   

  Modul 7: Tar for seg fysisk og psykisk helse, betydningen av kosthold og fysisk aktivitet, hygienearbeid og sykdom. I tillegg så skal du få god kunnskap om identitet, selvfølelse, seksualitet og mediepåvirkning.  En sniktitt på innsiden

  Nysgjerrig på om dette er for deg? Slik ser medlemsportalen ut, med kurs 

  Må jeg jobbe med barn for å bli med på kurs?

  Har jeg fått fagbrevet når jeg har bestått eksamen?

  Tar jeg eksamen hos deg?

  Må jeg vente til 1. i måneden med å melde meg på?

  Når starter kurset?

  Hva hvis jeg ikke står på eksamen?

  © Copyrights by Hanne Svendsen- pedagogiske kurs og kompetanse. All Rights Reseved.